TASSEN & PORTEMONNEES

De tassen van 2CLOSE zijn goedkoop en voldoen aan de laatste trends. Rood, roze, zwart, blauw of groen? Je vindt alle kleuren in ons grote assortiment. Zoek je een shopper, crossbody of clutch? Wij hebben ze op voorraad. In leer, vilt of suede, ze zijn allemaal on-trend. 

De nieuwste trend: kleine tasjes. Je draagt ze als heuptasje of crossbody en zijn groot genoeg voor je telefoon, paspoort en geld. Mis deze trend niet en check snel onze collectie.

Heb jij al een portemonnees/creditcardholder met anti skim?  Skimmen is een methode waarbij criminelen de magneetstrip van je pas kopiëren en de pincode bemachtigen. Onze safekeepers zijn RFID Protected, dat wil zeggen dat de pasjes onleesbaar zijn in de portemonnee. Veilig en ze zien er ook nog een super leuk uit!

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.