OVER ONS

Onder het genot van een glas (of twee) op een terras in de zon is het idee voor 2CLOSE geboren. Nog geen week later was 2CLOSE een feit en verkochten we dameskleding. Na bijna 5 jaar Fashion Events te hebben georganiseerd en op fairs en markten te hebben gestaan waren we toe aan een volgende stap. Onze uitdaging hebben wij gevonden in een winkel op de Vlietlaan in Rotterdam - Kralingen. De Vlietlaan heeft een metamorfose ondergaan en maakt deel uit van Boulevard Kralingen; een nieuw winkelgebied in Rotterdam is geboren!

Je vindt bij ons merken zoals RBLZ (Rebelz), ICHI, Chastar, Karostar, Gemma Ricceri. Veel fijne basisstukken, die je fijn met elkaar kunt combineren. Onze collectie is betaalbaar en wisselt snel. Bijna wekelijks komen er nieuwe jurken, tuniekjes, t-shirts, truien en vesten binnen. Natuurlijk kun je bij ons een complete outfit scoren want we hebben een grote collectie sieraden en tassen.

Naast de nieuwste mode vind je in de winkel ook leuke accessoires en cadeau-artikelen.

Reden genoeg om langs te komen op de Vlietlaan 28C in Rotterdam-Kralingen. 

 

 

© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.