FOTOGRAFEN, BLOGGERS & VLOGGERS

Ga een samenwerking met ons aan.

FOTOGRAAF
Maak jij super mooie foto's en wil je onze kleding lenen? Neem contact met ons op.

STYLIST OF INFLUENCER
Groot bereik? Dat komt goed uit, want we werken graag samen met jou! Mail ons je gegevens en laat ons weten naar welk product in onze webshop jouw voorkeur naar uit gaat. In ruil voor dat product schreeuw jij het van de daken hoe leuk het wel is. Met een 'do-follow' link op jouw website naar onze website maak je ons ook heel blij.

BLOGGER OF VLOGGER
Wij zoeken jou! Je dient minimaal 3.000 volgers te hebben op Instagram en/of Facebook. In ruil voor een product van onze webshop plaats jij een super enthousiast blog/vlog met een link naar onze webshop of plaats je minimaal twee foto’s op instagram en Facebook waarin je onze webshop tagt. Mail ons je gegevens en laat ons weten naar welk product op onze website jou voorkeur naar uit gaat. Geef gelijk je links van jouw social media kanalen en/of website door.

Heb je een ander idee of passie? Al jouw ideeën en vragen kun je mailen naar info@2close.nl.

Liefs,

2CLOSE  ♥ ♥

 

© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.