VERZENDEN, RETOURNEREN & RUILEN

Ruilen en retourneren is beiden mogelijk.

VERZENDEN
De verzendkosten binnen Nederland zijn voor brievenbuspakketjes €2,95 en voor grotere pakketjes €4,95  bij bestellingen boven €75,00 berekenen wij GEEN verzendkosten!  
TNT Post verzorgt voor ons zowel de brievenbuspost als de pakketpost verzendingen binnen Nederland. Dit gaat op afmeting en gewicht van de pakketten. Indien je niet thuis bent leveren ze het pakket bij de buren of bij een TNT Post punt.

Bij verzendingen naar België  berekenen wij €8,75 en bij bestellingen boven €100,00 GEEN verzendkosten!

RETOURNEREN
Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid aan om artikelen die niet naar wens zijn te retourneren. Wij verwijzen gemakshalve naar onze Algemene Voorwaarden.

Kort gezegd komt het op het volgende neer:

Je kunt een artikel/de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
Je stelt ons hiervan op de hoogte  door middel van een e-mail naar info@2close.nl. Hierin graag jouw naam, ordernummer en het teruggestuurde product.

We vragen je om het retourformulier te printen en in te vullen en toe te voegen aan het artikel dat je retourneert in de originele verpakking.
De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarnaast moet een artikel in goede staat (ongedragen/ongewassen/ onbeschadigd/voorzien van originele aan het artikel getagde kaartje en/of label) terug worden gestuurd. Wanneer alle artikelen van de bestelling terug worden gestuurd, dan storten wij het gehele orderbedrag inclusief eenmalige verzendkosten van de heenzending zo snel mogelijk terug op je rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Sieraden mogen om hygiënische reden alleen worden geretourneerd indien de verzegelde verpakking niet is verbroken.

Ons retouradres is:
2CLOSE
Vlietlaan 28C
3061 DX  ROTTERDAM

Dit is tevens het adres van onze winkel. Hier mogen de bestellingen ook terug worden gegeven of worden geruild (zie kopje ruilen).

Indien niet aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, behoudt 2CLOSE zich het recht voor om artikelen te weigeren of terug te sturen.

Als je retour wordt geaccepteerd krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na retourontvangst  gecrediteerd.

RUILEN
Dit is alleen mogelijk in onze winkel. Hier mag de bestelling dus worden geretourneerd of worden geruild. Het orderbedrag van de retour wordt dan alsnog op de rekening teruggestort of verrekend met de items waarmee het geruild wordt. 

Per post zal je eerst de bestelling retour moeten sturen, waarna je je geld terug krijgt. Je kunt uiteraard weer een nieuwe bestelling plaatsen, mocht je dit willen.

TIP

Bewaar het verzendbewijs dat je van jouw vervoerder krijgt goed. Als je deze niet krijgt, vraag er dan naar! Zoek geraakte zendingen worden alleen op vertoon van dit bewijs vergoed.

© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.