Navigatie

PRIVACY

Privacyverklaring 2CLOSE - www.2close.nl 23 mei 2018

Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat  jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd  op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen.

Wat jij van ons moet weten
V.O.F. 2CLOSE
Adres:                                      Vlietlaan 28 C, 3061 DX  ROTTERDAM
Telefoonnummer:                 06  - 19 62 28 55 (Esther) 06 - 41 53 78 81 (Annemarie)
​                                                  (bereikbaar tijdens openingstijden winkel)
E-mailadres:                            info@2close.nl
KvK-nummer:                          57913587
Btw-identificatienummer:     NL 8527.89.853 B01

Ben je jonger dan 16 jaar?
Als je jonger bent dan 16 jaar bent, dan heb je toestemming van je ouders of wettelijke voogd nodig om via de website te kopen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruiken van onze webwinkel krijgen wij de volgende informatie over jou:
geslacht t.b.v. aanhef, voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, emailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens.
De wet noemt dit “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit lees je hierna.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven jouw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een delict).

Met welke partijen delen wij je persoonsgegevens?
Wij delen jouw gegevens  of een deel daarvan met anderen. Dit is niet alleen het geval als de wet ons daartoe verplicht, maar ook indien wij dit nodig vinden om ons bedrijf goed te kunnen uitvoeren.

Het gaat om de volgende ‘derden’:

  • De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren.
  • De nieuwsbriefsoftware, voor het kunnen verzenden van de digitale nieuwsbrief
  • Een internet betaalprovider, om te zorgen dat je je bestelling kunt betalen.
  • Een bezorgdienst, zij verzorgen onze postpakketjes waarop jouw naam en adresgegevens worden vermeld.  
  • IT-dienstverleners: zij zorgen dat onze website optimaal draait.

Met deze ‘derden’ hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Dan zijn er externe partijen die mogelijk cookies, webbakens en vergelijkbare technologieën gebruiken voor het verzamelen en ontvangen van gegevens van onze website en elders op het internet en deze gegevens gebruiken voor het aanbieden van services op maat en gerichte advertenties. Wij maken gebruik van:

  • Google Analytics, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van onze website. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Hier vind je meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics: privacybeleid van Google Analytics.
  • Facebook Pixel, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van onze Facebookpagina. Zie: https://www.facebook.com/customaudiences/app/tos/?ref=u2u
  • Social media; in onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten  jouw persoonsgegevens als je via de webwinkel hiervan gebruik maakt. De plug-ins zijn te herkennen aan het logo.

Wil je er meer over weten? Surf dan naar: Your Online Choices

Verwerkersovereenkomsten
De afspraken met derden, bijvoorbeeld over de verwerking van verzend- en betalingsgegevens, zijn door ons vastgelegd in  zogenaamde "verwerkersovereenkomsten". Wij als "verwerkingsverantwoordelijke" delen dus gegevens van onze klanten met derden zoals hier boven vermeld. Zij zijn hierdoor aangemerkt als "verwerker". Het doel van deze verwerkersovereenkomsten is om er voor te zorg-en dat de "verwerkers" ook de nodige beveiligingsmaatregelen nemen.

Hoe lang bewaren wij je persoonsgegevens?
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij je gegevens verzamelen.
Oftewel:

  • Heb je je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan bewaren wij je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft. De gegevens waarmee je staat ingeschreven in de nieuwsbrief kun je zelf inzien, aanpassen of verwijderen via de link onderaan  elke nieuwsbrief.
  • Je account. Ben je klant of klant geweest? Dan bewaren wij je persoonsgegevens zolang je je niet uitschrijft of ons verzoekt het account te verwijderen. Natuurlijk kun je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen. Neem contact met ons op als je andere gegevens wilt aanpassen. Wij reageren uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek.
  • Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Deze persoonsgegevens bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en daarna nog maximaal drie jaar. Zo kunnen we bij eventuele vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Er is een uitzondering: als ondernemer zijn wij wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Heb je een klacht, dan kun je terecht bij de bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in de browser van jouw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting hierover op veilig internetten.

Beveiliging
Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.
Mocht er onverwachts toch een datalek plaatsvinden in ons geautomatiseerde computersysteem (webshop), dan zullen wij dit direct aan jou melden, maar ook aan de Nederlandse toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum in de aanhef van deze AVG en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen  apart aan te kondigen.

Het is al met al een hele lap tekst. Heb je nog vragen over deze AVG, aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@2close.nl

 

© 2017 - 2018 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Accepteren Meer informatie
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.