FASHION EVENT

Wil je de winkel alleen voor jou en je vriendinnen? Dat kan!

  • Je krijgt als organisatrice een leuk item cadeau uit onze collectie;

  • Je mag als gastvrouw bovendien 10% van de omzet van je gasten (tot maximaal € 100,- ) besteden! Voor dit bedrag mag je items uit de collectie kiezen op je eigen event of je krijgt een tegoedbon;

  • Voor iedere nieuwe boeking op jouw event, ontvang je een waardebon van 10% korting op één van je volgende aankopen uit onze collectie.

Jij zorgt voor een gezellige groep van minimaal 15 vrouwen en wij voor een drankje en een hapje. Wij maken het eenvoudig. Je krijgt van ons een digitale uitnodiging. Je stuurt deze uitnodigingen aan je vriendinnen, familie, buren, collega’s. Als gastvrouw ben je onze "partner in crime" om er een gezellig Event van te maken. Kom je niet aan 15 personen, organiseer dan een Event samen met een vriendin. Wil je een Event organiseren bij je thuis? Mail ons voor de mogelijkheden.

 

© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.