ICHI: Scandinavische mode met uniek design 

Dit modehuis is opgericht in 1999 en heeft fans over heel wereld. Ook in Rotterdam! Al vanaf de opening van onze winkel verkopen wij dameskleding van dit betaalbare merk. Wij houden van minimalistische Scandinavische mode. De stijl van ICHI heeft een ‘funky vibe‘ vermengd met rauwe vrouwelijkheid. Heel gemakkelijk te dragen en eenvoudig lief te hebben. Dit is de beste manier om de dameskleding van ICHI te omschrijven. Wij zijn liefhebber van de prachtige handgemaakte printontwerpen en de focus van ICHI op de details van de kleding.

 Wat heel tof is aan de dameskleding van ICHI: het is gemaakt door een modehuis waar het maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staat. Iedereen die iets te maken heeft met het tot stand komen van de dameskleding van ICHI wordt met waardigheid en respect behandeld. Alles wordt in het werk gesteld om er voor te zorgen dat nationale en internationale mensenrechten en arbeidswetten worden nageleefd. Dit geldt voor de boeren die het katoen verbouwen, maar ook de plukkers, de wevers, de katoenververs, de naaisters, de ontwerpers, werkelijk voor iedereen. Dat klinkt goed, hé!

Op het hoofdkantoor van ICHI kennen ze de katoenplukker of de naaister, die de kleding in elkaar zet uiteraard niet persoonlijk, maar ze streven er wel naar om altijd meer te leren en hun invloed op de toeleveringsketen te vergroten. Het modehuis neemt haar verantwoordelijkheid en ze werken elke dag om hard om te zorgen voor fatsoenlijke en eerlijke arbeidsomstandigheden en bescherming van het milieu. ICHI was één van de eersten, die ‘Het Bangladesh Veiligheidsakkoord’ heeft ondertekend en ze werken actief mee om de kledingindustrie in dat land op een verantwoorde manier te hervormen. Kleding van ICHI is ook absoluut bontvrij. Bovendien hebben alle leveranciers van ICHI de Ethische Leveringsvoorwaarden moeten ondertekenen.

Kortom; dit betaalbare dameskledingmerk uit Denemarken mag niet ontbreken in jouw kast.

© 2017 - 2020 2CLOSE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze privacy policy. Meer informatie Accepteren
Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat jouw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd op correcte wijze zullen gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.2close.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen. Meer informatie over ons privacybeleid vind je op de Privacy Verklaring onderaan de website.